„Бог ни е дал период на невинност в нашия човешки живот“, каза губернаторът Чарлз Пери по време на изслушването на законопроекта.
„Когато родителите се намесват в неща, които ограбват [децата] от тази невинност, огравбват бъдещето им и ние имаме проблем.“Законодателите в Тексас обмислят законопроекти, с които да забранят процедурите за „смяна на пола“ за деца и да забранят на мъжете, объркани с разбирането за пол, да играят в спорт за момичета.

SB 1646  законопроект, изслушан в комисията в Сената на Тексас миналата седмица, ще предефинира законите на държавата за злоупотреба с деца, за да включи „администриране, предоставяне или съгласие за предоставяне“ на процедури за „преход на пол или смяна на пола“ на непълнолетни. 
Законопроектът, който прилича на закон,  приет  в Арканзас преди две седмици, ефективно забранява блокерите на пубертета, лекарствата за кръстосани хормони и операциите за смяна на пола.

Сенаторът Чарлз Пери, водещ спонсор на SB 1646 и един от дванадесетте републикански съавтори, нарече практиките за „преход между половете“ като „необратими“, заявявайки, че те ограбват децата от бъдеще. Бог ни е дал период на невинност в нашия човешки живот“, каза Пери по време на изслушването на законопроекта. „Когато родителите се намесват в неща, които ограбват [децата] от тази невинност, огравбват бъдещето им и ние имаме проблем.“

Родителите, които нарушават предложения законопроект, биха нарушили Тексаския семеен кодекс, започвайки държавно разследване и евентуално би довело до загуба на родителски права и други законови санкции. Лекарите, които извършват операции за „смяна на пола“ на деца или предписват на непълнолетни блокери на пубертета или кръстосани полови хормони, също могат да бъдат изправени пред дисциплинарни мерки от държавния медицински съвет.  

Лекарствата за потискане на пубертета и кръстосаните хормони не са одобрени от FDA за използване при транссексуални процедури, включително за непълнолетни, и никога не са били оценявани в големи клинични проучвания с деца, както британското правителство отбелязва в остър доклад  по-рано този месец . Най-  смъртоносните лекарства  представляват риск от спиране на сърдечната дейност, различни видове рак и други  животозастрашаващи странични ефекти , в допълнение към  постоянно безплодие .

Изследванията постоянно показват, че дисфорията между половете се  решава   естествено  при около 90% от непълнолетните, включително до 98% от момчетата. Независимо от това, когато са изложени на блокери в пубертета и са утвърдени в тяхната така наречена трансджендър идентичност, на практика всички юноши напредват към изключително разрушителни , често интервенции, за които по-късно съжаляват, като генитална ампутация.

„Децата не могат да дадат информирано съгласие“, каза сенаторът от Тексас Джил Глоувър, един от авторите на SB 1646, повтаряйки решение на английския Върховен съд от миналата година, с което се  забраняват  блокерите на пубертета за непълнолетни в Англия и Уелс. 

„Този ​​законопроект дава възможност на децата да стигнат до зряла възраст с непокътнати тела“, добави сенатор Глоувър.  

SB 1646 би влязъл в сила на 1 септември, ако бъде приет. Предстои изслушване по идентичен законопроект в Комитета по обществено здраве на Тексас Хаус.  


Източник: https://www.lifesitenews.com/news/texas-may-ban-sex-changes-for-minors-as-child-abuse-prohibit-males-in-girls-sports

By july

Вашият коментар