Поредният случай на посегателство върху семейство от страна на социалните служби.

На 23 април се е случило поредното отвличане на деца от социалните служби. Този път в Русенско. Момче и момиче са взети от жилището им, докато бащата, който се грижи за тях отсъства.
За това алармира адвокатският сътрудник, който помага на семейството да се справи с изключително трудната ситуация, в която е попаднало. Ситуацията можем да определим дори като зловеща предвид това, през което минават един български мъж и неговите деца.
След първия шок, който преживяват, след като са оставени от тяхната майка, идва и втория – това да бъдат отвлечени от дома им, отделени от баща им, отвлечени от социални. В последствие момчето е и пребито в защитеното жилище.
Въпреки решение на административен съд, момичето не е върнато на баща му.
Публикуваме историята така, както е описана от човекът, помагащ на семейството.

Georgi Georgiev  се чувства ядосан в Русенски Окръжен Съд.
Добър вечер приятели.

Ще ви разкажа една приказка за лека нощ.

2015 г. е и снегът е засипал улиците на спотаеният град,само бездомните кучете притичат насам-натам ,за да открият някой замръзнал кокал и успокоят бушуващите си стомаси.Малина е очарована от младият си любовник и решава ,че трябва да изживее втората си младост с него,за което изгонва Валери,нейн съпруг и двете им деца Десислава и Филип на 6 и 7 годинки в снега без дрехи от нейната собствена къща и се отдава на любовта.

Ехх ,тази любов-в корема пърхат пеперуди, гъзягата търси приключения!

Взима децата Валери и топлейки се с бездомните кучета успява да ги опази в снега,намира квартира някаква и ги прислонява там.Майката е лудо влюбена , изоставя децата си и заминава в Германия с новия любим,търси приключенията, а пеперудите пърхат и въпреки, че доброволно се е съгласила да плаща издръжка на своите деца до този момент не е изпратила нито лев.След нашата намеса е клиент на прокуратурата.

Валери работи от сутрин до вечер, грижи се за децата си доколкото може ,облича ги опитва се да ги възпитава и къде му се отдава -къде не, успява да избута до 23.04.2021 година когато прибирайки се от работа в домът си открива ,че двете деца ги няма и тръгва да ги търси.Няма ги!Закъснявали са и друг път.обикаля комшиите ,когато разбира,че СОЦИАЛНИТЕ /тази мръсна дума/ са ги ОТКРАДНАЛИ!!!

Да,да,какво се пулиш невернико-ОТКРАДНАЛИ СА ГИ!!!

Как може да наречеш това,да се прибереш в къщи и децата ти вече да са някъде си,незнайно къде и да дойдат да ти дадат 2 листа хартия-подписвай нещастнико,ти вече нямаш деца от днес.

От днес те са НАШИ!

Нищо, че ти няколко години се мъчеше сам,нищо че се стараеше-ние ще ти ги вземем,защото си беден гъз насран,ти нямаш имоти,нямаш къщи в Барселона,нито притежаваш игра за триене на талончета, ти си нищожество и независимо ,че сме от социални ГРИЖИ,хич не ни е грижа за теб,киртако!

В паметния ден 23.04. в рамките на 4 часа се събират всякакви ти му комисии ,забележете ОНЛАЙН и изготвят всякакви те му протоколи, неподписани повече от 2/3 от уж участвалите в тях.

Прегледи медицински,ура-тута чудеса за 4 часа.

Бахти бързаците да знаеш.Естествено подкарахме ги тези ГРИЖОВНИТЕ и Успяхме да се преборим за едното дете момиченцето,като Административният съд постанови решение за отмяна на мярката,но ГРИЖОВНИТЕ изчакаха последният срок,за да обжалват и решението да не влезе в сила ,а детето да не бъде предадено на бащата.За майката не питайте-нея и е през дундата!!!

Децата са в защитено жилище и на снимките може да видите как бе защитен Филип-намерихме го пребит в болницата съвсем случайно.Не сте чували такова бучене и такъв ураган,който се изсипа над стопаните на защитеното жилище които вероятно щяха да скрият този ПОЗОР.Извиках полиция и документирахме всичко,ще ги скъсаме от дела,но…дали бихте понесли да намерите детето си така?

Хванахме се с приятели и със средства от кантората осигурихме квартира и обзавеждане частично,хазайнът /мой приятел/, като му разказах просто намали на две наемът защото е в съсобственост и не иска своя дял,за разлика от ГРИЖОВНИТЕ,подарих и старият си телевизор.

Утре с помощта на адв.Петър Николов ще премерим сили в Русенският съд с ГРИЖОВНИТЕ,пък да видим!

Очаквам да ме подкрепите с коментари и споделяния ,за да се видят безобразията и да са предупредени родителите.

Успеем ли да се преборим за децата ,ще разчитам и на вас да подпомогнем този баща.Знам ,че жените ще помогнат ,интересно е бащите и мъже какво ще направят!?

В началото ви казах ,че ще ви разкажа една приказка за лека нощ.

НЕ Е ПРИКАЗКА! ИСТИНА Е! В 21 ВЕК! В БЪЛГАРИЯ!

ЛЕКА НОЩ!

Ще спите ли?

Аз-НЕ!

Имената са променени заради съдебните дела.“
Вашият коментар