Канадският уличен проповедник Артур Павловски с остър и категоричен тон изгони от църквата в която служи полицията, която отиде в мястото за богослужение да проверява дали се спазва ковид протокола.
Като ответна реакция на тяхното нахлуване, пастор Артур Павловски ги обвини в посегателство върху богослужението по време на събиране по повод най-важния за християните празник – Възкресение Господне.

Разгневеният Павловски, поиска от полицаите незабавно да напуснат помещенията, крещейки: „Не се връщайте без съдебна заповед.“ 
Докато униформените се отдалечаваха, пасторът продължи да снима, наричайки ги „невероятно болни, зли хора, психопати“ и „Гестапо, нацистки, комунистически фашисти“.

Пастор Павловски гони полицията от църквата. Видео с превод на български.


Във видеото, пастор Павловски обяснява и за това, че Германия в момента отново е окупирана от фашисти, и призвовава хората, които искат свобода да се противопоставят на новия фашизъм, който в момента обхваща цял свят.

В неделя, 4.04.2021, църквата на Павловски организира поход за свобода, на който във видео той показва хора от различни раси и народности, ноесщи факли, които символират светлината, която дава вярата в Христос, където няма страх.
Хората от шествието са обединени в искането за нормален човешки живот, където да не са подчинени на нов ред, ограничаващ основните им права.
„СПРЕТЕ ТИРАНИЯТА“ беше едно от посланията.



Видеото от похода е качено на страницата на проповедника в социалните мрежи:
https://www.facebook.com/ArturPawlowskifromCalgary/videos/4698521006841799

www.streetchurch.ca

By daniela

Вашият коментар